Warning: shell_exec(): Cannot execute a blank command in /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php on line 93

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/wp-foto-vote/includes/notice/class-admin-notice-helper.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php:93) in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/sg-cachepress/core/Supercacher/Supercacher_Helper.php on line 46
Årets anden Habitat:Aarhus-udstilling står nu på Europaplads | HABITAT:AARHUS

Årets anden Habitat:Aarhus-udstilling står nu på Europaplads

Årets anden Habitat:Aarhus-udstilling står nu på Europaplads
15/09/2016 Habitat:Aarhus

Årets anden Habitat:Aarhus-udstilling står nu på Europaplads

Habitat:Aarhus udstilling, Europaplads

Det er blevet september og dermed tid til årets anden Habitat:Aarhus-udstilling. De 15 fotostandere med i alt 28 fotos og 2 infotavler blev sat op på Europaplads tirsdag d. 13. september.

“Nu er vi endelig i mål med endnu en udstilling om bynaturen i Aarhus. Det har været en spændende proces og et stort arbejde at udvælge de 28 billeder, der skulle med på udstillingen. Vi har fået over 2000 billeder i alt, så der er et meget stort materiale at vælge imellem. Men jeg synes resultatet er blevet meget vellykket”, siger en glad Emil Skovgaard Brandtoft, biolog og projektleder på Naturhistorisk Museum.

Udstillingen indeholder mange forskellige typer billeder af alt fra insekter til et stort Skt. Hans bål på stranden.

“Det har været vigtigt for os at finde en god balance mellem billederne på denne udstilling. Der er billeder, som går tæt på privatlivet hos byens guldsmede, der er billeder, som viser et glimt af livet under havets overflade og der er landskabsbilleder af større naturområder inde i byen,” udtaler Stine Trier Norden, fotograf og partner i Life Exhibitions.

20160913_154449

Holdet bag Habitat:Aarhus er meget spændt på hvordan udstillingen bliver modtaget. Der har dog allerede været flere positive tilbagemeldinger.

“Vores første udstilling på Rådhuspladsen blev modtaget rigtig godt og det håber vi selvfølgelig også at denne gør. Allerede mens vi arbejdede på at stille udstillingen op på Europaplads, var der mange mennesker der tog en lille pause for at se nærmere på billederne og kom med mange glade tilbagemeldinger. Det er fantastisk at se hvordan udstillingen fanger folks opmærksomhed,” siger Emil Skovgaard Brandtoft.

Udstillingen kan ses på Europaplads frem til d. 23. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kommentar (0)