Warning: shell_exec(): Cannot execute a blank command in /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php on line 93

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/wp-foto-vote/includes/notice/class-admin-notice-helper.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php:93) in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/sg-cachepress/core/Supercacher/Supercacher_Helper.php on line 46
Flot punktum for fotokonkurrence | HABITAT:AARHUS

Flot punktum for fotokonkurrence

Flot punktum for fotokonkurrence
15/12/2016 Habitat:Aarhus

Flot punktum for fotokonkurrence

skov-og-by

FOTO: Ketty Thomsen

Fotokonkurrencen Habitat:Aarhus’ sidste vinderbillede er blevet udvalgt af dommerpanelet. Valget faldt på Ketty Thomsens smukke udsigtsbillede fra Riisskov over Aarhusbugten og Aarhus Ø.

“Det er et motiv, vi har set flere gange i løbet af konkurrencen, men det er først nu, at det er lykkedes at lave et vinderbillede ud af det. Lyset er virkelig flot, og de forskellige elementer i billedet er med til at sætte rammen om mødet mellem skov, vand og by, som på mange måder definerer Aarhus,” udtaler Emil Skovgaard Brandtoft, biolog og projektleder på Naturhistorisk Museum.

Ketty Thomsen, som til daglig bor i Ebeltoft, tager til Aarhus mindst en gang om måneden med sine fotoveninder, for at opleve og fotografere bynaturen. Vinderbilledet er taget på en af disse ture.

“Billedet er taget som afslutningen på en dejlig tur gennem Risskov. Den smukke udsigt med vand, skov og by, med både nybyggeri og flotte gamle huse, var et rigtig fint motiv,” siger Ketty Thomsen om vinderbilledet.

Månedens to andre billeder er taget af hhv. Birthe Havmøller og Christina Artmann Jepsen.

“Det er to meget smukke billeder, som begge viser en mere kunstnerisk måde at portrættere bynaturen på. Blishønen i parkens sø og duens efterladte fjer er jo to helt almindelige motiver i byen, men her bliver de virkelig fremhævet på bedste vis,” siger Stine Trier Norden, fotograf og partner i Life Exhibitions og meddommer i Habitat:Aarhus.

Billederne er også offentliggjort i JP Aarhus d. 15. december. Artiklen kan læses her

birthehavmoeller_blishoene_nov2016

FOTO: Birthe Havmøller

Den månedlige fotokonkurrence er forbi, men det betyder ikke, at arbejdet med Habitat:Aarhus går i stå. Der venter mange store udfordringer i løbet af de næste måneder, og der er stadig brug for flere billeder.

“Den næste store opgave i projektet bliver at få udvalgt de 100 bedste billeder, som skal indgå i den store udstilling i 2017. Vi har allerede mange billeder at vælge i mellem, men hvis folk stadig tager billeder, som de vil sende til os, skal de endelig gøre det. Så er de med i kampen om en plads på den store udstilling,” fortæller Søren Rud, fotograf og partner i Life Exhibitions.

dsc_2238-01

FOTO: Christina Artmann Jepsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kommentar (0)