Warning: shell_exec(): Cannot execute a blank command in /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php on line 93

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/wp-foto-vote/includes/notice/class-admin-notice-helper.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php:93) in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/sg-cachepress/core/Supercacher/Supercacher_Helper.php on line 46
Fru solsort på efterårsmanøvre | HABITAT:AARHUS

Fru solsort på efterårsmanøvre

Fru solsort på efterårsmanøvre
15/11/2016 Habitat:Aarhus

Fru solsort på efterårsmanøvre

FOTO: Tina Turunen

Fotokonkurrencen Habitat:Aarhus nærmer sig sin afslutning. Den næstsidste vinder er netop blevet kåret og vinderen blev Tina Turunen og hendes smukke foto af en solsort på bærjagt.

“Tina Turunen har virkelig formået at fange essensen af efteråret med dette billede. For mange naturinteresserede fylder fuglene meget i efterårsmånederne, hvor de ankommer i stor stil fra Norge og Sverige. Nogle af dem flyver hurtigt videre sydpå, men andre bliver og nyder godt af de mange bær, der findes i det danske landskab på denne tid af året,” udtaler Emil Skovgaard Brandtoft, biolog og projektleder på Naturhistorisk Museum.

For Tina Turunen var det også en dejlig oplevelse at se solsortene.

“Jeg kom gående af stien langs med åen, da jeg først hørte fuglene i træerne. Det tog noget tid før jeg fik øje på dem. Og da en af dem så satte sig lige over mig, var det bare med at få taget nogle billeder,” fortæller den glade vinderfotograf.

Månedens øvrige billeder er taget af hhv. Bjørn Bergene og Al Brian Dalager.

Bjørn Bergenes billede er taget en rigtig efterårsdag i Mindeparken.

“Det er et meget smukt landskabsbillede fra en af byens dejlige parker. Cyklisten, der knokler af sted, måske i modvind, giver en rigtig god dynamik i billedet og er med til at give det noget liv og gøre det spændende,” siger Stine Trier Norden, fotograf og partner i Life Exhibitions og meddommer i Habitat:Aarhus.

Al Brian Dalagers billede er taget på Aarhus Havn og det kan noget særligt.

“Det er et meget spændende billede, der er lavet her. Den store kran i baggrunden giver nogle rigtig interessante linjer i billedet, som jeg virkelig godt kan lide,” siger Brian Karmark, fotochef på Jyllands-Posten og medlem af dommerpanelet i Habitat: Aarhus.

Billederne er også offentliggjort i JP Aarhus d. 14. november. Artiklen kan læses her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kommentar (0)