Warning: shell_exec(): Cannot execute a blank command in /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php on line 93

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/wp-foto-vote/includes/notice/class-admin-notice-helper.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php:93) in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/sg-cachepress/core/Supercacher/Supercacher_Helper.php on line 46
HABITAT:AARHUS / HVEM ER VI

HVEM ER VI

Hvem er vi

Habitat:Aarhus indgår i museets Kulturby 2017-projekt Rethink Urban Habitats, der handler om at åbne folks øjne for bynaturen.

FOTO: Morten DD

Naturhistorisk Museum Aarhus

Naturhistorisk Museum Aarhus ligger i Universitetsparken i Aarhus og huser spændende udstillinger om Danmarks og verdens dyreliv, ligesom der i maj 2017 indvies en ny udstilling om Istiden.

Naturhistorisk Museum Aarhus er Danmarks næststørste af slagsen og har siden 1941 rundhåndet delt begejstringen for naturen med resten af befolkningen, ikke bare på museet, men også gennem TV, aviser, radio og sociale medier.

Ud over udstillingerne rummer museet kæmpestore videnskabelige samlinger med millioner af dyr, ligesom museets medarbejdere formidler og forsker i så forskellige ting som natsværmere, ulve og byens dyreliv, bl.a. i bynatur-projektet Rethink Urban Habitats, som er en del af Aarhus 2017.

Naturhistorisk Museum Aarhus

Life Exhibitions

Life Exhibitions er Europas førende arrangør af udendørs fotoudstillinger.

Life Exhibitions er Europas førende arrangør af udendørs fotoudstillinger. De storstilede udstillinger har primært haft fokus på natur, miljø, klima og bæredygtig udvikling, bl.a. den banebrydende udstilling ‘Earth from Above’ (Jorden set fra Himmelen) af den verdenskendte fotograf Yann Arthus-Bertrand.

I 2014 stod Life Exhibitions og Foreningen By&Natur bag projektet Københavnergrøn med støtte fra Nordea-fonden. Life Exhibitions ApS er stiftet af Stine Trier Norden og Søren Rud, som i 2010 modtog Care Danmark Prisen for samarbejdet omkring udstillingsprojektet ”100 Steder at huske før de forsvinder”.

Lifeexhibitions.com

Nordea Fonden

Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Fonden støtter aktiviteter, der fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur

Med det gode liv forstås menneskelige aktiviteter, der drives af optimisme, engagement og livslyst.

Med uddelingerne ønsker fonden at bidrage til at skabe markante resultater af høj kvalitet, at skabe størst mulig værdi for støttemodtagerne og det danske samfund, at gøre en forskel for flest mulige mennesker i den danske befolkning og at være samfundsopbyggende.

Nordeafonden.dk