Warning: shell_exec(): Cannot execute a blank command in /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php on line 93

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/wp-foto-vote/includes/notice/class-admin-notice-helper.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/habita84/public_html/wp-includes/pomo/entry.php:93) in /home/habita84/public_html/wp-content/plugins/sg-cachepress/core/Supercacher/Supercacher_Helper.php on line 46
Maj måneds måger er sultne | HABITAT:AARHUS

Maj måneds måger er sultne

Maj måneds måger er sultne
11/06/2016 Habitat:Aarhus

Maj måneds måger er sultne

headturn_images-7892

FOTO: Klaus Dreyer

Mere end 165 uploadede billeder gav dommerne noget af en opgave, da maj måneds vinder skulle findes.

Klaus Dreyer har leveret endnu et vinderbillede til konkurrencen. Denne gang har han været til brunch med et par af byens sultne måger.

”Det var en varm sommerdag med mange mennesker på Den Spanske Trappe og ved caféerne langs åen. Der var også masser af måger, som spiste rester og fangede fisk, så der var masser af gode motiver. Det var bare med at komme ned på knæ, så vinklen blev rigtig,” fortæller Klaus Dreyer.

“Billedet viser en klassisk Aarhussituation. Mågerne fylder meget i byrummet og har hurtigt lært, at mennesker betyder mad og at de mange cafeér langs åen laver glimrende pomfritter,” udtaler Morten DD, museumsinspektør på Naturhistorisk Museum.

headturn_images-8334

FOTO: Klaus Dreyer

Også et af månedens runner-up-billeder er taget af Klaus Dreyer.

“Ligesom sølvmågerne, er rotterne fantastisk tilpasningsdygtige. De har, om nogen, virkelig formået at tilpasse sig et liv med mennesker. De har fulgt mennesket overalt og findes nu på alle kontinenter undtagen Antarktis,” fortæller Morten DD.

Månedens tredje billede er taget af Mikkel Arildskov. Det viser lidt af en sensation i den aarhusianske natur: En vaskeægte delfin!

“De dukker op i Danmark med års mellemrum, så det er dejligt at se så fint et billede af den sjældne gæst i vores konkurrence,” siger Emil Skovgaard Brandtoft begejstret.

Billederne er også offentliggjort i JP Aarhus d. 10. juni. Artiklen kan læses her

DSC_2762-Edit-2

FOTO: Mikkel Arildskov

Deadline for indsendelse af billeder til juni måneds konkurrence er d. 5. juli. Vi glæder os til at se jeres bidrag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kommentar (0)